NYT VOIT HARRASTAA MUSIIKKIA KAVEREIDEN KANSSA…Oletko 7-15-vuotias? Haluatko soittaa tai laulaa ystäviesi kanssa? Onko sinulla jo mahdollisesti kaverit valmiina? Tuletko muuten vaan mukaan treenaamaan?

Musiikkikoulu Groove pyrkii jatkossa tuomaan huippuopettajat lähikoulun tiloihin pitämään pienryhmätunteja eri pop/rock-instrumenteille. Ryhmään tarvitaan 5 nuorta ja musiikkiharrastus voi alkaa. Ja tarkoituksena on toimia niin oppilaslähtöisesti kuin vain mahdollista. Jos esim. 5 tyttöä haluaa laulaa Ella Hendersonia, Katy Perrya tai vaikkapa Shakiraa niin selvä! Tai toisaalta jos 5 kitaristia haluaa soittaa kitaralla AC/DC:ta tai Metallicaa niin sitten soitetaan…

Pienryhmäopetus pyritään käynnistämään jo tammikuussa seuraavissa instrumenteissa: laulu, kitara, basso ja kosketinsoittimet. Rumpujen ryhmäopetusta harkitaan myöhemmin, ei ihan vielä. Ja kyseessä eivät siis ole bändiharjoitukset vaan 5 saman instrumentin soittajaa kerrallaan – ryhmäopetuksena.

Opettajat pyritään valitsemaan huipputason ammattimuusikoista (tuttuja tv:stä) tai Grooven rehtorin työpaikalta, Sibelius-Akatemian musiikkikasvatusosastolta. Tarkoituksenamme on tarjota mahdollisimman korkeatasoista koulutusta nuorille ja motivoituneille poppareille – mahdollisimman lähellä kotia!

Lähetä meille sähköpostilla (info@musiikkikoulugroove.fi) seuraavat tiedot:
Nimi, ikä, huoltajan yhteystiedot (s-posti), instrumentti, asuinpaikka ja lähikoulu sekä mahdollinen tieto muista samaan ryhmään osallistuvista.

”Hyvää lähdettiin tekemään – priimaa tuppaa tulemaan…” (Groove)

MONIEN MIELESTÄ PARAS – MUSIIKKIKOULU GROOVE